понеділок, 29 лютого 2016 р.

Торт брауні із шоколадним кремом




СКЛАДОВІ:
борошно - 80 гр
вершкове масло - 300 г

темний шоколад - 370 г
яйце - 2 шт.
цукор -2 ст. л.
розпушувач - 1 год. л.
вершки 33-35% - 250 мл


СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1
Коржі. На водяній бані розтопити вершкове масло (100 г) і шоколад (120 г).

К
рок 2
Збити яйця з цукром. Влити до них шоколадно-масляну суміш, перемішати.

Крок 3
Додати просіяне борошно і розпушувач, додати ваніль \ ванілін за смаком. Тісто можна розділити на 2-3 частини або випікати цілим коржем, а потім разрезать.Разліть в круглу форму діаметром 18 см. Випікати в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин.

Крок 4 
Дати коржам як слід охолонути.

Крок 5 
Крем. Шоколад (250 г) розділити на невеликі шматочки, залити гарячими вершками, добре перемішати, щоб шоколад повністю розчинився. Дати охолонути до кімнатної температури.

Крок 6 
Масло (200 г) збити до білого кольору. Додати пудру і як слід збити.

Крок 7 
Додаємо шоколадну суміш і ще раз збиваємо.

Крок 8

Збірка. Викладаємо один корж, промазуємо шаром крему, другий корж-ще шар крему, третій корж (якщо у вас є) і знову крем.

Крок 9 
Верхній шар крему можна прикрасити шоколадною стружкою, кокосовою стружкою або чим завгодно на ваш смак.


Немає коментарів:

Дописати коментар